Mediacourant.nl » Erik van der Hoff rest van de week inval-Sybrand

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op dinsdag 07 maart 2017 om 15:37

Erik van der Hoff is de rest van de week te zien als inval-Sybrand in NPO 1′s vijf-uurshow Tijd voor MAX. Tot en met vrijdag zit hij naast Martine van Os. Dat heeft Omroep MAX vandaag laten weten. Sybrand Niessen knijpt er een weekje tussenuit, maar wilde maandag kennelijk nog wel even aanschuiven om de uitzending met PVV-leider Geert Wilders mee te maken. Het lukt maar weinig presentatoren om de omstreden politicus aan tafel te krijgen, dus wachtte hij een dagje met zijn absentie.

Overigens was de uitzending met Wilders niet heel nieuwswaardig. Tijd voor MAX wilde alleen praten over zijn jeugd en over zijn standpunt omtrent de ouderenzorg. Van Os probeerde nog de slechte relatie met zijn broer aan te stippen, maar daar wilde Wilders niet op in gaan.

Niessen gaat de komende week niet op vakantie, maar wel op reis. Hij is namelijk druk met de opnames van zijn televisiehit Droomhuis Gezocht.

Volgens MAX is Van der Hoff een prima vervanger. In 2015 keerde hij even terug bij zijn vorige werkgever Net5 om House Rules te presenteren, maar dat programma werd vorig jaar overgenomen door Daphne Bunskoek.

In Tijd voor MAX is vanmiddag (17.10 uur op NPO 1) onder meer aandacht voor de musical De Marathon, het tienjarig bestaan van Vroege Vogels en een documentaire van Michiel van Erp.

Donderdag ontvangt het programma weer een lijsttrekker: Lodewijk Asscher.

Foto: SBS

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » Erik van der Hoff rest van de week inval-Sybrand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *