Mediacourant.nl » Geert Wilders vindt Pauw & Jinek ‘verschrikkelijk’

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op maandag 13 maart 2017 om 13:28

Geert Wilders is als enige lijsttrekker niet naar Pauw & Jinek gekomen, omdat hij de verkiezingstalkshow ‘verschrikkelijk’ vindt. Dat zegt hij in De Telegraaf. Wilders vindt Pauw en Jinek afzonderlijk al niet te pruimen, laat staan in combinatie met elkaar. “Jinek en Pauw of Pauw en Jinek of hoe het gerommel ook maar heet; ze vragen me al jaren en ik zeg al jaren nee. Ik vind het verschrikkelijke programma’s omdat ze bevooroordeeld zijn. Ze vertegenwoordigen de linkse haatmedia“, laat hij weten.

Nieuwsuur interviewde alle lijsttrekkers een uur lang. Alleen Wilders zegde af. Waarom praat hij wel met Rob Geus op SBS 6 en weigert hij alle serieuze media? “In die programma’s zul je me nooit zien. En dan die RTL-debatten! Debatteren is niet met acht man op een rij gaan staan, 45 seconden iets uitkramen en daarna niet de kans krijgen om je verhaal af te maken.

Als de krant stelt dat het een belediging van de kiezer is om wel over je poezen te praten in Goedemorgen Nederland en geen serieuze interviews te geven, zegt Wilders: “Luister. De kiezer weet precies wat wij willen en waar wij voor staan. De kiezer houdt van ons of heeft een afkeer van ons.

Critici denken dat de daling van de PVV in de peilingen te maken heeft met Wilders’ houding ten opzichte van de media. “Nee, wat u zegt is een leugen. Bij De Hond waren we er twee gezakt, maar bij EenVandaag waren we twee zetels gestegen.

Wil Wilders de mediahatende president Trump achterna? “De Nederlandse media zijn, net als in Amerika, verschrikkelijk. Maar dat wil niet zeggen dat Trump niet ongelijk kan hebben in wat hij zegt.

Het Telegraaf-interview met Geert Wilders kunt u lezen via Blendle.

Foto: PowNed

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » Geert Wilders vindt Pauw & Jinek ‘verschrikkelijk’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *