Mediacourant.nl » Gordon gaat trouwen in nieuwe RTL 4-show

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op woensdag 29 maart 2017 om 9:53

De nieuwe programmaserie waarin Gordon op zoek gaat naar een man werkt toe naar een wettelijk huwelijk. Hij gaat trouwen met een van de kandidaten die zich aanmelden. Dat maakt de RTL 4-ster vandaag bekend in De Telegraaf. Gordon onthulde in december 2015 dat hij werkt aan Goor Zoekt Man, maar nu lijkt het programma er daadwerkelijk te komen. De voorbereidingen zijn volgens de entertainer in volle gang. “Zelf verwacht ik dat het in het najaar wel op tv kan“, zegt hij.

Hij is enthousiast over het nieuwe tv-project. “Er was al eerder sprake van dat er zoiets ging gebeuren, maar de twist dat het uitdraait op een écht huwelijk, die is nieuw en dat maakt het natuurlijk wel extra spannend.”

De bruiloft van Gordon wordt de grote finale van zijn RTL 4-show. “Ja, we gaan het helemaal serieus aanpakken. Het slot van de serie is een echt wettig huwelijk, dat wordt gesloten door een officiële trouwambtenaar met alles erop en eraan.

Het is geen in scène gezet huwelijk, benadrukt Gordon. “Ik ga op tv nu serieus op zoek naar een man met wie ik de rest van mijn leven wil delen. En mocht dat na een tijdje anders uitpakken, wat ik natuurlijk niet hoop, dan zal er dus ook officieel moeten worden gescheiden. Op dit moment zijn we druk bezig met het ontwikkelen van dit programma.

De kandidaten die meedoen aan Goor Zoekt Man worden op basis van wetenschappelijk onderzoek geselecteerd, net zoals bij Married At First Sight. “Ja, maar het verschil is wel dat ik de kandidaten van te voren wil zien en dat ze ook allemaal in het programma komen.”

Niet alleen de kandidaten, maar ook de kijkers zullen de échte Gordon leren kennen, verwacht hij. “In het programma wil ik laten zien dat ik veel rustiger en huiselijker ben dan mijn aanstaande man misschien zou denken. Ja, écht!

Het Telegraaf-interview Gordon: ’IK GA TROUWEN!’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » Gordon gaat trouwen in nieuwe RTL 4-show

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *