Mediacourant.nl » Ik Vertrek bezorgt Nico Dijkshoorn doodswens

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op woensdag 15 maart 2017 om 14:02

Nico Dijkshoorn vindt de kandidaten van Ik Vertrek zo stompzinnig dat hij er zwaar moedeloos van wordt. Dat beschrijft hij in zijn column in de Volkskrant. Sommige kandidaten van het realityprogramma van Avrotros zijn echt onbegrijpelijk, meent Dijkshoorn. “Die mensen staan ergens in Roemenië op een vlakte vol ongebluste kalk en ze zeggen: ‘Hier komt dan de eerste camping voor invalide homoseksuele nudisten.’ Ik voel dan wat die mensen zouden moeten voelen. Ik wil dood.”

Dijkshoorn krijgt ‘bijna een fysieke reactie’ van het veel bekeken NPO 1-programma. “Als ik een vrouw met een mobiele telefoon in haar hand bij een hek zie staan en haar hoor zeggen: ‘That building from stones, with the roof on it, is that also from us?’, waarna ze tegen haar man zegt: ‘Nee, het is toch niet van ons’, dan moet ik daarna minimaal een dag zwijgend op bed liggen.

Er is één programma dat Dijkshoorn nu nóg meer aangrijpt, namelijk Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. “De titel zegt het al. Ik wil naar mijn ijskast, naar mijn boekenkast (…), maar zeker niet naar het eind van de wereld.

Waarom Dijkshoorn niet met Dessing naar het einde van de wereld wil, vertelt hij in zijn Volkskrant-column.

Foto: VARA

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » Ik Vertrek bezorgt Nico Dijkshoorn doodswens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *