Mediacourant.nl » Jan Roos terug naar de media: columnist op rechtse site

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op donderdag 30 maart 2017 om 14:17

Jan Roos keert terug naar de media nu zijn poging om Tweede Kamerlid te worden is gestrand. Hij gaat aan de slag als columnist voor de rechtse nieuwssite De Dagelijkse Standaard. Dat hebben de presentator en site vandaag laten weten. De Dagelijkse Standaard staat bekend om zijn uiterst positieve berichtgeving over zeer rechtse partijen als PVV. Ook Roos is een rechtse meneer en dan ook van harte welkom. Hij begint morgen. “En ja, daar zijn we natuurlijk verschrikkelijk blij mee.”

Roos is volgens De Dagelijkse Standaard een mooie aanwinst. “Jan is al jaren hard aan de weg aan het timmeren in de media en recentelijk ook nog eens in de politiek.”

De Dagelijkse Standaard ziet het niet als een afgang dat Roos nul zetels behaalde bij de verkiezingen. “Hoewel hij op verkiezingsdag net naast de zetels greep slaagde Jan er wél in om het rechtsliberale gedachtegoed op de agenda te zetten — we kunnen ervan uitgaan dat de VVD nooit zo’n rechtse campagne gevoerd had als VNL niet klaarstond om op rechts wat zetels af te pakken.”

Daar komt natuurlijk nog eens bij dat Roos Eva Jinek heerlijk op haar plaats zette toen ze hem aanviel. Het gevolg was dat Jinek dagenlang onder vuur lag en haar reputatie een behoorlijke opdoffer te verwerken kreeg. Waarom? Omdat, hoewel ze hem keihard aanviel, Roos netjes en rustig bleef. Zo doen wij van rechts dat.”

Morgen is rond het middaguur de eerste column van Roos te lezen op dedagelijksestandaard.nl.

Foto: PowNed

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » Jan Roos terug naar de media: columnist op rechtse site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *