Mediacourant.nl » Jeroen van der Boom wil niet uithalen naar Gordon

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op zondag 26 maart 2017 om 10:30

Het showbizznieuws stond rond de jaarwisseling van 2015 naar 2016 bol van pittige uitspraken van RTL 4-ster Gordon. Hij zette René Froger in het praatprogramma 5 Jaar Later naar als een agressieve alcoholist en riep daarna in Volkskrant Magazine dat Jeroen van der Boom nep is en dat hij hem uit de Toppers heeft gewerkt. Buiten zijn sneer om dat Gordon ‘hulp’ nodig heeft, is Van der Boom er nooit diep op in gegaan. En dat is bewust, zegt de SBS 6-ster deze week in de Privé.

Van der Boom heeft de uitspraken over zich heen laten komen en het laten varen. “Ik heb daar nooit op gereageerd omdat dat niet in mijn aard zit. Met die kant van het vak heb ik best een beetje moeite.”

Zijn manier van reageren is subtieler. Zo lijkt hij Gordon voorgoed uit zijn omgeving te hebben verwijderd. “Ik neem mijn eigen beslissingen en maak zelf uit met wie ik omga.”

Vooral voor Froger was het vervelend, aldus Van der Boom. “Voor René was het heftiger. Hij werd beschuldigd van iets wat niet klopte. Dan word je echt aangevallen.”

Ondanks zijn uitspraken over mij zal ik nooit iets naars over Gordon zeggen. Ik heb er niets mee, het raakt me niet. Ik weet wie het zegt, laat ik het daar op houden“, besluit hij in het showblad (via Blendle).

Froger heeft overigens altijd ontkent een alcoholverslaving te hebben. Van der Boom kwam recentelijk wel uit de kast als verslaafde: hij kan niet afblijven van Roosvicee.

Foto: SBS

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » Jeroen van der Boom wil niet uithalen naar Gordon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *