Mediacourant.nl » Jochem van Gelder ontevreden met programmapakket

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op maandag 13 maart 2017 om 15:05

Jochem van Gelder is niet tevreden met zijn programmapakket bij SBS 6. Zijn ambitie reikt veel verder dan wat hij nu doet. Dat heeft hij vanochtend gezegd op Radio 10. Van Gelder presenteert op dit moment alleen het programma Lachen Om Home Videos op SBS 6. En dat terwijl hij die klus ooit aannam als een ‘moetje’. Nu zegt hij: “Alleen Funniest Homevideos is wat karig. Ik denk dat iedereen het daar wel over eens is, ook bij SBS 6. Binnenkort is er een gesprek, wat al langer gepland stond.

Tijdens dat gesprek zal Van Gelder ongetwijfeld aangeven dat hij meer wil. “Mijn ambitie is nog steeds levensgroot. Ik wil dolgraag programma’s maken. Dat moge duidelijk zijn.”

Van Gelder deed aan het dit weekend afgeronde seizoen van Wie is de Mol mee. Meestal geeft een deelname aan dat programma een boost aan je carrière. “Wat het mij in de toekomst brengt, zal nog blijken.

Het is niet de eerste keer dat Van Gelder klaagt over zijn werkzaamheden bij SBS 6. In oktober gaf hij nog aan dat hij zich verkeerd opgesteld voelt door de zender. “Het is duidelijk dat mijn ambitie verder reikt dan Lachen Om Home Video’s. We maken dat met een mooi klein team, maar de ambitie reikt wel verder.

Hij raadde SBS 6 toen aan om wat meer naar Omroep MAX te kijken. “Ik zie programma’s die weer een heerlijk rustig tempo hebben en dan vooral op 1 of bij MAX. Dan denk ik: daar zitten toch ook miljoenen mensen naar te kijken. Het is volgens mij achterhaald dat alles heel snel en flitsend moet zijn. Wat mij betreft kan het ook bij SBS.

Foto: SBS

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » Jochem van Gelder ontevreden met programmapakket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *