Mediacourant.nl » Katja begrijpt niet dat Paay zich schaamt voor seksrel

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op zaterdag 25 maart 2017 om 10:01

Foto: TROSKRO-NCRV-ster Katja Schuurman begrijpt niet dat Patricia Paay zich zo schaamt voor haar uitgelekte seksvideo. Ze moet juist trots zijn op haar pikante seksleven. Dat zegt de presentatrice in een interview met Het Parool. Paay schaamt zich zo erg voor de video, dat ze zich na haar optreden in de KRO-NCRV-talkshow Jinek heeft teruggetrokken uit de media. Schuurman vindt het ‘zonde’ dat de societyster zich zo ellendig voelt. “Het brak haar, hoorde ik haar vertellen op tv“, zegt ze.

Schuurman vindt het ‘natuurlijk’ verschrikkelijk dat zo’n filmpje tegen haar zin online is gezet, maar begrijpt niet dat Paay er zo depressief van werd. “Terwijl ik denk: wat goed dat ze zo’n spannend seksleven heeft. Wees trots dat jij niet zoals velen uitgeleefd achter de geraniums zit.”

Paay is juist in haar achting gestegen. “Waarom zou je gegeneerd zijn door seks, door iets wat zo mooi is in het leven? Geniet er met volle teugen van.”

In Latijns-Amerikaanse landen is men niet zo preuts, weet Scheurman. “Daar is het temperament zo anders dan hier. Er is een documentaire over de Braziliaanse dichter Carlos Drummond de Andrade – O amor natural – waarin ouderen zijn erotische gedichten voorlezen. Dat is zo mooi, ze zijn zo open over seks.”

In die landen is de sfeer broeierig. Alleen een dans als de salsa of de tango al, daar druipt de erotiek van af. Er hangt daar seks in de lucht, dat vind ik fijn.

Het Parool-interview met Katja Schuurman kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » Katja begrijpt niet dat Paay zich schaamt voor seksrel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *