Mediacourant.nl » Kinderen Gerard Ekdom snappen niets van lineaire tv

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op vrijdag 10 maart 2017 om 9:53

De kinderen van Gerard Ekdom snappen helemaal niets van de manier waarop lineaire televisie werkt. Dat vertelt de presentator, die te horen is op het nóg oudere medium radio, in het AD. Lineaire televisie is traditionele televisie, waarbij alle programma’s op specifieke momenten beginnen. “Alles is ‘on demand’“, stelt Ekdom echter. “Ik moest mijn jongens van 9 en 11 laatst serieus uitleggen dat ik moest wachten tot Wie is de Mol? begon! ‘Als je wilt kijken, klik je toch gewoon op play?’

Ekdom denkt dan ook niet dat hij zich op een tv-carrière moet richten. “Ik verschijn soms ook in RTL Boulevard en RTL Late Night. Dus volgens mij doe ik genoeg. Maar je weet nooit. Ik krijg wel nog steeds van veel mensen de vraag wanneer Toppop3 terugkeert. Dat vond ik geweldig om te doen, maar het zou volgens mij nooit meer goed scoren op televisie.

Wel heeft hij nu een YouTube-kanaal. “Ja, als zelfs Jan de Hoop gaat vloggen?! Maar je zult mij niet door een supermarkt zien lopen en horen zeggen: ‘Tadaa, we zijn nu bij de groenteafdeling’. Je gaat me ook geen uitsmijter zien bakken. De Platenkast, zoals het programma heet, gaat over muziek, is een beetje lollig en vooral lekker feelgood.

Op televisie heb je te maken met tal van regeltjes en je moet jezelf echt even ‘aanzetten’. Nu kan ik in alle vrijheid helemaal mezelf zijn“, besluit hij in de krant.

Foto: Avrotros

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » Kinderen Gerard Ekdom snappen niets van lineaire tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *