Mediacourant.nl » Laura Ponticorvo blij met RTL Boulevard

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op maandag 20 maart 2017 om 11:38

Laura Ponticorvo is blij met de manier waarop RTL Boulevard vrijdag het nieuws over haar uitgelekte seksfilmpjes en -foto’s bracht. Dat laat de YouTube-ster die bekend werd door de RTL 5-show Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde weten in een vlog. Ponticorvo’s cloud is gehackt en al het pikante materiaal is op het internet gezet. Ze heeft urenlang onafgebroken gehuild. “Je bent boos, verdrietig en gechoqueerd dat het je overkomt, maar toch wil ik hier positief mee omgaan.”

Ze heeft contact gehad met lotgenoten. “Ik heb ontzettend veel berichten gekregen van jongens en meiden die hetzelfde is overkomen. Omdat ik een publiek figuur ben ging het viral en volgens mij heeft heel Nederland het nu gezien.”

En omdat het om Ponticorvo gaat, zat het nieuws vrijdag ook in RTL Boulevard. “Het was een item (via YouTube) waar ik heel blij mee ben. Ze hebben er echt tijd in gestopt. Ze hebben echt laten zien aan Nederland hoe ernstig deze zaak is. Ik hoop ook dat we hier nu met z’n allen wat aan gaan doen.”

De realityster heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. “Ze zijn er meteen volle bak mee aan de gang gegaan, omdat het een heel ernstige zaak is.”

Ponticorvo drukt iedereen op het hart je cloud goed te beveiligen, onder meer door tweestapsverificatie toe te passen. “Ik wist niet eens dat ik een cloud had“, geeft ze aan, vermoedelijk wijzend op haar telefoon die automatisch inhoud opslaat in de cloud.

Foto: YouTube

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » Laura Ponticorvo blij met RTL Boulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *