Mediacourant.nl » Linda de Mol onthoofd door Madame Tussauds

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op zaterdag 25 maart 2017 om 10:25

Linda de Mol is onthoofd door het Amsterdamse wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds. Dat vertelde de tv-koningin vrijdagavond in RTL Late Night. Humberto Tan had in RTL Late Night de bekende vlogger Enzo Knol aan tafel, omdat hij een eigen wassenbeeld krijgt in het museum. Hoewel De Mol een veel grotere ster is, staat zij níet meer in het museum. Sterker nog: haar beeld is compleet toegetakeld. “Ik sta inmiddels onthoofd in de kelder, serieus“, zegt de tv-ster.

De Mol weet nog goed hoe ze ooit opgemeten werd voor het museum. “Ik heb al die metingen gehad. Je moet dan op een draaischijf in een heel strak pak. Ik ben heel blij dat het nu niet hoeft. Dan meten ze alles. Het is onthuld.”

Lange tijd schitterde De Mol dagelijks op de Dam. “Ik heb er toen jaren gestaan in de tijd dat ik bekend was in Duitsland. Dan gingen de Duitse toeristen met mij op de foto. Ineens hoorde ik: ‘Je hoofd is er af en je staat in de kelder.’ Ze hebben me volgens mij omgesmolten tot Gerard Joling.”

Zelf is De Mol overigens niet zo’n fan van vloggers. “Mijn dochter kijkt ook naar vloggers. Ik blijf zo ook een klein beetje bij. Het is niet dat ik jullie dagelijks zie.”

Foto: RTL

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » Linda de Mol onthoofd door Madame Tussauds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *