Mediacourant.nl » Lodewijk Hoekstra terug als tv-tuinman op RTL 4

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op dinsdag 21 maart 2017 om 16:30

Foto: RTLLodewijk Hoekstra keert terug op de buis bij RTL 4. Bijna een jaar na zijn vertrek bij Eigen Huis & Tuin keert hij terug bij de zender met het nieuwe programma Groene Handen. Dat is te lezen op de website van RTL Boulevard. Groene Handen, dat vanaf 9 april op zender is, is een ‘groen lifestyle programma waarbij planten, bloemen en de natuur centraal staan’. “Ik ben supertrots dat ik nu een programma mag maken waarin ik écht de focus kan leggen op groen“, zegt Hoekstra.

Hij vervolgt: “Mensen staan steeds verder van de natuur en de interesse in tuinieren en groen is minimaal tegenwoordig en daar wil ik heel graag verandering in brengen.

De tv-tuinman hoopt kijkers te inspireren. “Met laagdrempelige tuinklussen wil ik mensen laten zien hoe leuk én makkelijk het is om op een duurzame manier met groen aan de slag te gaan.”

Hoekstra stopte met enige onmin op bij Eigen Huis & Tuin, omdat hij vond dat zijn rol in het programma gemarginaliseerd was én hij vond dat er te weinig aandacht werd besteed aan duurzaamheid.

Foto: RTL

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » Lodewijk Hoekstra terug als tv-tuinman op RTL 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *