Mediacourant.nl » ‘Martine Bijl twijfelt of ze überhaupt nog wel op tv wil’

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op donderdag 30 maart 2017 om 14:50

Foto: SBSMartine Bijl twijfelt of ze überhaupt nog wel terug op televisie wil, ook als ze voldoende hersteld is. Dat zegt een bekende van de presentatrice in weekblad Story. Bijl maakte het NPO 1-programma Heel Holland Bakt groot, maar vanwege de nasleep van haar hersenbloeding wordt de tv-show dit jaar voor het tweede seizoen op rij gepresenteerd door vervanger André van Duin. Dat valt haar niet heel zwaar, stelt de bron. “Het liefst willen ze geen verplichtingen meer.

Meer dan ooit realiseren Bijl en haar partner Berend zich dat ze ‘alleen nog leuke dingen willen doen’, zegt de bekende van het koppel. “Hun leven is in rustiger vaarwater terechtgekomen. Ze beseffen dat het allemaal heel anders had kunnen lopen. Ze willen zuinig zijn op de tijd die ze samen nog hebben.”

De bron vervolgt: “Dat is ook de reden waarom Martine twijfelt of ze, wanneer ze volledig hersteld zal zijn, wel weer aan het werk wil. Iedereen die haar kent, weet dat ze enorm blij is met het succes van Heel Holland Bakt, maar óók dat ze niet verslaafd is aan roem.”

Een leven buiten de schijnwerpers zal Bijl helemaal niet moeilijk vallen, zegt de bekende. “Dat ze het besluit om een streep onder haar carrière te zetten nog even heeft uitgesteld, heeft vooral te maken met het feit dat als ze haar vertrek heeft aangekondigd er ook geen weg terug meer is.”

Zo’n beslissing is voor Martine definitief. En als je al sinds je zestiende meedraait in de showbizz, is het begrijpelijk dat je niet over één nacht ijs gaat…”

Het Story-artikel Verlaat Martine tv-wereld voor haar Berend? kunt u lezen via Blendle.

Foto: MAX

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » ‘Martine Bijl twijfelt of ze überhaupt nog wel op tv wil’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *