Mediacourant.nl » Matthijs verrast floormanager in tweeduizendste DWDD

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op woensdag 29 maart 2017 om 9:12

Matthijs van Nieuwkerk verraste dinsdagavond zijn floormanager Tommy in de tweeduizendste De Wereld Draait Door. De VARA-ster overhandigde hem de mediaprijs Media Diamant. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Van Nieuwkerk bracht het heuglijk nieuws over de tweeduizendste aflevering tijdens de opening. “We hoorden het vanmiddag, de administratie is helemaal bijgewerkt: dit is aflevering 2000. Het is niet niks, dat is gezegd. Er kunnen er makkelijk nog 1000 bij.”

Waar normaal gesproken het praatje met de tafeldame gehouden wordt, kwam Van Nieuwkerk nu met een verrassing. “Hanneke, normaal vraag ik nu aan jou waarmee we de avond openen, maar we maken daar vanavond een uitzondering op. We hebben een verrassing. Het is onze tweeduizendste uitzending en ik denk dat hij er minstens 1400 keer bij was.

Toen richtte hij zich tot de floormanager. “Er is een prijs in Hilversum en die heet de Media Diamant. Die wordt uitgereikt voor mensen achter de schermen die zich op een ongelooflijke manier verdienstelijk hebben gemaakt voor de televisiewereld. Dat is geworden – en hij weet van niks, het is ook niks voor hem – Tommy.”

Van Nieuwkerk noemde Tommy een ‘opnameleider van formaat’. Hij zei: “Ik ben echt verbaasd. Meestal ben je als Ier niet lost for words, but now I am.”

Foto: VARA

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » Matthijs verrast floormanager in tweeduizendste DWDD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *