Mediacourant.nl » ‘Mensen denken dat GTST-sterren dom zijn’

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op vrijdag 17 maart 2017 om 10:00

Foto: TROSMensen hebben bij GTST-sterren vaak het idee dat ze compleet achterlijk zijn. Dat heeft Katja Schuurman aan den lijve ondervonden, vertelt ze in de Volkskrant. Schuurman is naar eigen zeggen best slim. Op school was ze een studiebol en haalde ze altijd de hoogste cijfers van de klas, vertelt ze in de krant. “En toen werd ik op mijn 19de in één klap bekend als Jessica van Goede Tijden, Slechte Tijden. Met bijbehorend imago“, aldus de actrice, tegenwoordig vooral actief als presentatrice.

Ze merkte het GTST-effect direct. “Mensen gingen, serieus, heel langzaam tegen me praten en heel duidelijk articuleren, omdat ze dachten: die snapt er anders geen hol van. Dat was om gek van te worden.”

Schuurman wilde men bewijzen dat ze wél slim is. “Ik ben coltruien gaan dragen om te bewijzen dat ik echt wel slim was. Liet merken dat ik moeilijke boeken las, maar dat kwam zo stompzinnig over dat ik het zelf niet eens geloofde – terwijl het wel waar was.”

‘Dat ligt achter me. Ik weet wat ik waard ben. En nu vind ik het een groot compliment dat mensen me op mijn 42ste nog steeds aantrekkelijk vinden. Nee: dat mijn lief me aantrekkelijk vindt. De rest is niet van wezenlijk belang.”

Het Volkskrant-interview met Katja Schuurman kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV

Klik hier om een reactie achter te laten.


Source link
Mediacourant.nl » ‘Mensen denken dat GTST-sterren dom zijn’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *