Mediacourant.nl » ‘NOS, RTL en SBS pakken uit met gewicht Linda de Mol’

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op maandag 20 maart 2017 om 11:46

Foto: SBSLinda de Mol denkt dat ze het NOS Journaal, RTL Boulevard én Shownieuws gaat halen met de onthulling van haar gewicht. Dat vertelt de presentatrice in De Telegraaf. De Mol vindt zichzelf een dikke vrouw en gaat daarom publiekelijk afvallen via haar online platform. Vandaag onthult ze daarop het aantal kilo’s dat ze weegt. “Ik ben heel erg bang voor wat ik te zien krijg”, zegt de tv-koningin over het weegmoment. “Ik denk serieus dat mijn startgewicht het NOS Journaal gaat halen.

Ook de showmedia zullen er bol van staan, denkt De Mol. “Ik ga voor de camera op de weegschaal staan zodat iedereen kan zien hoeveel ik weeg. Ik doe dat voor het eerst en vrees dat mijn gewicht nog dezelfde dag hét gesprek op Shownieuws en RTL Boulevard wordt.

Het is niet de bedoeling om tijdens haar Linda Lijnt-project naar maat 38 te gaan, benadrukt ze. “Dat is me maar één keer gelukt: toen ik de hoofdrol had in de film Ellis in Glamourland. Maar dat was voordat ik kinderen kreeg.”

Met maat 40/42 ben ik al heel blij. Momenteel zit maat 42 me eigenlijk te strak, maar ik weiger om kleding in maat 44 te gaan kopen. Ik ben nu gewoon echt te dik“, besluit ze in de krant (via Blendle).

Foto: RTL

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » ‘NOS, RTL en SBS pakken uit met gewicht Linda de Mol’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *