Mediacourant.nl » NRC niet enthousiast over RTL Late Night-recensiepanel

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op woensdag 29 maart 2017 om 14:26

Hans Beerekamp, de tv-recensent van NRC Handelsblad, is niet zo te spreken over het nieuwe recensiepanel RTL Late Night. Dat schrijft hij vandaag in de krant. RTL Late Night lanceerde de nieuwe rubriek waarbij Bridget Maasland, Kasper van Kooten, Nienke Plas en Glenn Helder elke maand boeken, films en uitjes recenseren in de uitzending van dinsdagavond. Volgens Beerekamp is het een van de pogingen van RTL 4 om de inzakkende kijkcijfers van de talkshow tegen te gaan.

Beerekamp vraagt zich echter af of de kijker op deze amuserende rubriek zit te wachten. “Of dat de ommekeer zal helpen bewerkstelligen, ik waag het te betwijfelen.”

Het was vrij oppervlakkig, vindt Beerekamp. “De recensies bleken vooral te bestaan uit wijdlopige verhalen over de persoonlijke smaak van de beoordelaars. Zo houdt presentatrice Bridget Maasland net als de Denen erg van kaarsjes aansteken, terwijl ex-voetballer Glenn Helder dat nergens voor nodig vindt.”

De andere twee panelleden, Kasper van Kooten en vlogger Nienke Plas, waren volgens Beerekamp minder uitgesproken. “Het nieuwe recensiepanel is het nog niet helemaal“, voegt hij op Twitter toe.

Foto: RTL

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » NRC niet enthousiast over RTL Late Night-recensiepanel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *