Mediacourant.nl » Ochtendjock 3FM wordt wakker met wake-up light

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op dinsdag 28 maart 2017 om 13:00

Domien Verschuuren, de opvolger van Giel Beelen als ochtendjock van 3FM, wordt wakker gemaakt voor zijn vroege ochtendshow door middel van een wake-up light. Dat vertelt de presentator vandaag in Metro. Een wake-up light bootst de zonsopkomst na, zodat je op een natuurlijke manier wakker wordt. Bij Verschuuren werkt dat goed. “Om tien voor vier begint mijn wake-up light me heel langzaam wakker te maken, ik mag dan nog zo’n tien minuten blijven liggen“, legt hij uit.

Verschuuren prijst de wake-up light aan. Het werkt goed bij hem. “Mocht ik niet wakker zijn geworden van mijn wake-up light dan gaat er om kwart voor vijf nog een soort van superalarm op mijn telefoon, maar daar heb ik nog geen gebruik van hoeven maken.

Nu hij ochtendradio maakt, moet Verschuuren vroeg in én uit de veren. “Ik probeer ‘s avonds om negen uur, half tien in bed te liggen, dus ik heb dan zo’n zeven uur geslapen.”

Als hij om vier uur is opgestaan, stapt Verschuuren onder de douche en ontbijt met een beschuitje met kaas en een kop thee. “Om halfvijf rij ik met de auto richting Hilversum.”

In de auto naar de 3FM-studio luistert hij afwisselend naar 3FM en Radio 1. “Op Radio 1 is vaak opinie en soms kan ik iets meenemen in mijn show.”

In het weekend wordt Verschuuren niet om vier uur, maar rond half acht wakker. Voorheen was dat half elf.

Foto: BNN

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » Ochtendjock 3FM wordt wakker met wake-up light

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *