Mediacourant.nl » Patricia Paay teleurgesteld in collega’s uit het vak

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op maandag 20 maart 2017 om 15:33

Foto: SBSPatricia Paay voelt zich in de steek gelaten door haar collega’s uit het vak. Dat vertelt de televisiediva in weekblad Party. Paay werd in februari slachtoffer van een misdadiger die een sekstape van haar online zette. Ze vertrok naar Curaçao om een en ander te verwerken. “Slapen doe ik helaas nog altijd heel slecht, maar ik heb iets meer rust in mijn lichaam en in mijn geest. Wat me heel erg geholpen heeft, zijn de stapels post en bloemen die ik van mensen heb mogen ontvangen.

Die post en bloemen kwamen niet uit Hilversum. “Het is van een warmte en liefde die ik helaas niet kreeg van mijn collega’s uit het vak. Dat is misschien wel de grootste teleurstelling die ik heb moeten ondergaan.”

Het komt omdat veel van die collega’s zelf genoeg te verbergen hebben, denkt ze. “Ik heb het met eigen ogen gezien, maar ga dat uiteraard niet met de buitenwereld delen. Ze zijn waarschijnlijk blij dat het hen niet overkomen is. Ze hebben me echt in de kou laten staan.”

Door alles wat er nu gebeurt sta ik totaal anders in het leven. Mijn vertrouwen is weg. Ik zag altijd het goede in mensen, nu niet meer. Kijk naar wat Patty me aandoet. Met haar wil ik nooit meer iets te maken hebben.”

Foto: KRO-NCRV

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » Patricia Paay teleurgesteld in collega’s uit het vak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *