Mediacourant.nl » Pauw pleit voor terugkeer Pauw & Jinek in 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op maandag 20 maart 2017 om 16:15

Jeroen Pauw zou het leuk vinden als zijn duotalkshow met Eva Jinek, Pauw & Jinek, terugkeert in maart 2018. Dat zegt hij in een interview met het AD. Pauw & Jinek eindigde afgelopen vrijdag. “Ons programma had een soort duidelijkheid vanwege de Tweede Kamerverkiezingen. Bij meer van dit soort grote gebeurtenissen kan ik me voorstellen dat we het vaker gezamenlijk doen. Volgend jaar zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Dat zou misschien zo’n moment kunnen zijn.”

Het is duidelijk: de samenwerking met Jinek is Pauw goed bevallen. “Wij hebben ontzettend fijn samengewerkt. Maar eerlijk gezegd had ik daar ook wel mijn geld op gezet. We vertrouwen elkaar en gunnen elkaar de ruimte. Ook waren er geen discussies over de inhoud van de uitzendingen.

Pauw & Jinek was een grote hit in aanloop naar de verkiezingen. “Het was natuurlijk ook een ontzettend leuke en spannende periode. Nu komt er een veel saaiere periode aan, namelijk de formatie. Ik denk niet dat gezamenlijk doorgaan nu nog zo succesvol zou zijn.

Vanavond begint het nieuwe seizoen van Pauw.

Foto: KRO-NCRV-VARA

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » Pauw pleit voor terugkeer Pauw & Jinek in 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *