Mediacourant.nl » Privé zet Yvon Jaspers neer als inhalige zakkenvuller

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Yvon Jaspers is nog niet van weekblad Privé af. Een week nadat haar programma Boer Zoekt Vrouw er flink van langs kreeg in het blad, is ze nu zelf aan de beurt. Dat is te lezen in de kiosk. Jaspers wordt neergezet als een enorme zakkenvuller. Het blad wijst erop dat de boeren en de vrouwen de echte sterren van het programma zijn, maar dat Jaspers ‘de enige is die garen spint bij hun zoektocht naar de liefde’. “Terwijl zij in Boer Zoekt Vrouw bijna niet te zien is“, constateert het blad.

In de laatste afleveringen is Jaspers alleen in de laatste vijf minuten te zien bij het keuzemoment, aldus Privé. “Desondanks blijkt Yvon het boerenslimst, want zij heeft in de afgelopen jaren een heel imperium rond het programma opgebouwd.

Jaspers is als spreker te boeken voor 9.250 euro per keer, verkoopt allerlei boerenspulletjes zoals haar servies Kakelbont én is een groothandel in glas, porselein en aardewerk, Skoj BV, begonnen, somt Privé op.

Het blad vindt het ergerlijk dat Jaspers zo veel naast haar NPO-werk kan doen, omdat ze uit publieke middelen een enorm salaris krijgt en daar maar één programma voor maakt. “Dit betekent dat ze het grootste deel van het jaar gewoon vrij is.

Jaspers heeft nog wel even Hello Goodbye gedaan, maar ook daar is ze mee gestopt, omdat het niet te combineren zou zijn met Boer Zoekt Vrouw. Privé vindt haar gewoon lui. Het blad wijst erop dat ze voor Boer Zoekt Vrouw Internationaal toch al op Schiphol moest zijn. “Dus ze had mooi kunnen combineren.

Ze moet gewoon harder werken voor haar vorstelijke salaris, luidt de boodschap van Privé. Maar het blad vreest het ergste: Jaspers wil volgens haar overal een slaatje uit slaan. Zo heeft ze volgens het tijdschrift gratis zonnepanelen gebietst door een reclamepraatje te houden op de website van de aanbieder. “Zo weet Yvon het groene imago dat zij door Boer zoekt Vrouw kreeg financieel op alle fronten uit te melken.

In hoeverre het prioriteit heeft dat de boeren daadwerkelijk gelukkig uit het programma komen, is nog maar de vraag.

Het grote artikel Zó boerenslim is Yvon Jaspers kunt u deze week lezen in de Privé (via Blendle).

Foto: Linelle Deunk, KRO-NCRV

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » Privé zet Yvon Jaspers neer als inhalige zakkenvuller

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *