Mediacourant.nl » RTL 4 onder vuur om verhuizing Zwarte Tulp

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op donderdag 02 maart 2017 om 10:05

Foto: RTLVeel kijkers van Zwarte Tulp werden woensdagavond onaangenaam verrast toen ze naar RTL 4 zapten voor een nieuwe aflevering. Ze waren er niet van op de hoogte dat de serie vanwege lage kijkcijfers is verbannen van prime time. Dat blijkt uit reacties op sociale media. RTL 4 ontvangt onder meer via Facebook woeste reacties. “Nou RTL, jullie worden bedankt!!! Krijg je dat stomme Dubbeltje Op Zijn Kant terwijl ik mij zo verheugd had op de Zwarte Tulp!!! Stom gedoe“, zegt Rientje.

Ook Jessica is boos. “RTL 4 is niet zo goed bezig. Straks gaan ze SBS 6 nog achterna. Goedkoop vermaak zo met die herhalingen.

Dirk begrijpt wel dat de kijkcijfers tegenvielen. “Eerste seizoen keken we trouw, was ook spannend. Tweede seizoen kon ons vanaf beginnen niet boeien. Zelfde met de serie Nieuwe Buren. Maar dat ze nu herhalingen uitzenden van Dubbeltje is ook hoogst irritant.

RTL 4 kan de klagers maar één reactie geven: “Excuses voor de verwarring, vanaf deze week is Zwarte Tulp iedere donderdag om 22.30 uur te zien bij RTL 8, zaterdag om 00.25 uur bij RTL4 én vanaf morgen op RTL XL is de nieuwste aflevering gratis te bekijken via deze link: http://filmp.je/2lUOwjx.

Ook daar zijn de kijkers niet over te spreken. Rientje: “Vind het een rare programmering hoor!! En dan ook nog zo laat!! Na Yolanthe kijk ik verder op SBS6!!!! Ga echt niet Dubbeltje Op Z’n Kant kijken en met me mij velen denk ik!!!

Saskia: “Inderdaad. En iedereen krijgt dezelfde reactie van RTL 4. Ze kunnen echt niet iets beters verzinnen!!!

Wellicht kan RTL de woeste kijkers tegemoetkomen met een beter uitzendmoment of met een strip valiumpillen, maar daar heeft de zender zich niet over uitgelaten.

Foto: RTL

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » RTL 4 onder vuur om verhuizing Zwarte Tulp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *