Mediacourant.nl » RTL 4 zet Humberto en Merel op uitslagenavond

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op donderdag 09 maart 2017 om 15:46

Humberto Tan en Merel Westrik gaan voor RTL 4 de uitslagenavond presenteren op de dag van de Tweede Kamerverkiezingen. Voor het programma RTL: De Uitslagenavond slaan RTL Late Night en RTL Nieuws de handen ineen. Dat heeft RTL 4 vandaag laten weten. De uitslagenavond met Tan en Westrik wordt uitgezonden vanuit de studio van RTL Late Night op het Rembrandtplein in Amsterdam. De show zit vol uitslagen en discussies met veel prominente gasten aan tafel. 

Frits Wester is de gehele uitzending te gast aan tafel bij Tan en analyseert de laatste ontwikkelingen samen met veel oud-politici, opiniemakers en bekende Nederlanders. Enkele gasten zijn Onno Hoes, Myrthe Hilkens, Jack de Vries, Jort Kelder en Gerdi Verbeet. Ondertussen volgt Westrik de binnenkomende uitslagen op de voet.

De uitzending begint direct na Goede Tijden Slechte Tijden. Om 21.00 uur komt de exitpoll van onderzoeksbureau Ipsos binnen en worden de uitslagen per gemeente doorgenomen. De gehele avond wordt er live geschakeld met RTL Nieuws-verslaggevers om de stemming te peilen bij de verschillende politieke partijen.

Tan kijkt uit naar de uitslagenavond: “Door deze samenwerking gaan we op een attractieve manier de verkiezingsuitslag verslaan. RTL Nieuws gebundeld met de talkshowsetting van RTL Late Night zorgen voor een nieuwe dynamiek.

Voor Merel Westrik is de uitslagenavond het politieke hoogtepunt van dit jaar: “Daarom verhuizen we voor 1 avond de RTL Nieuws-desk naar de studio van RTL Late Night om de hele avond live de uitslagen te kunnen verslaan. Een mini-verhuizing voor een bijzonder spannende avond; de redactie en ik kijken er naar uit”.

De avond wordt muzikaal ondersteund door de Haagsche huisband Di-rect.

NPO 1 laat de verkiezingsuitzending traditioneel verzorgen door de NOS.

Foto: RTL

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » RTL 4 zet Humberto en Merel op uitslagenavond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *