Mediacourant.nl » RTL Live blijft kansloos tegenover Tijd voor MAX

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op zondag 12 maart 2017 om 10:00

De ambitie van RTL Live om Tijd voor MAX te verslaan als dé vijfuurshow van Nederland, kan de show maar beter laten vallen. Nog altijd staat het RTL 4-programma diep in de schaduw van de marktleider op NPO 1. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Tijd voor MAX was ook deze week oppermachtig op het tijdslot. Er keken gemiddeld 521.000 mensen naar de NPO 1-show, goed voor 22 procent marktaandeel. RTL Live bleef steken op 258.000 kijkers en 11 procent.

Het is maar de vraag of RTL Live na de zomer terugkeert op de buis. De veel goedkopere Dr. Phil-uitzendingen trokken vóór de start van RTL Live ook een kwart miljoen kijkers.

RTL Live-presentator Albert Verlinde gaf in november nog aan dat hij niet wil weten hoe lang RTL Live de tijd krijgt. “Ik wil ook eigenlijk niet weten hoe lang wij de tijd krijgen van RTL om te groeien. We zien het wel.

Spijt van zijn Boulevard-exit heeft hij niet. “Het was toch topsport. Je moest iedere dag het entertainmentnieuws brengen, grappig en snedig zijn en af en toe vileine opmerkingen maken. Dat hoorde bij het programma, maar niet meer bij mij.

Foto: RTL

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » RTL Live blijft kansloos tegenover Tijd voor MAX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *