Mediacourant.nl » Sybrand Niessen heeft RTL Live nog nooit gezien

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op maandag 27 maart 2017 om 9:45

Sybrand Niessen heeft nog nooit naar het RTL 4-programma RTL Live gekeken. Dat vertelt de presentator van Tijd voor MAX, de vijf-uurshow van NPO 1, in De Telegraaf. RTL Live is de vijf-uurshow van RTL 4 en sprak bij de start de ambitie uit om Tijd voor MAX te verslaan in de kijkcijfers. Dat lukt het RTL 4-programma echter absoluut niet. “Ik heb het nog nooit gezien. Echt niet, dat zeg ik recht uit mijn hart, ik heb nog niet de noodzaak ingezien. Dus ik weet niet wat ik ervan vind“, zegt Niessen.

Wel ziet Niessen dat RTL Live geen deuk in een pakje boter slaat. “Waar ik wel naar kijk zijn de cijfers en die van ons zijn zo ongeveer het dubbele van RTL Live. Kortom: niet druk maken en uitgaan van je eigen kracht.”

Tijd voor MAX is dé vijf-uurshow van ons land. “We staan nu bijna elke dag in de top 25, soms net na en soms net voor RTL Late Night.”

Niessen combineert Tijd voor MAX met zijn tv-hits Droomhuis Gezicht en Groenten van MAX. Hij schuurt niet tegen een burn-out aan. “Er zijn meer mensen die vijf dagen per week werken, hoor. Aan de bakker of de kassière wordt ook niet gevraagd of ze het wel aankunnen. En ik doe dit met heel veel plezier.”

Elke dag een bonte mix aan gasten aan tafel bij mij en Martine van Os, op reis met enthousiaste huizenzoekers en in de zomer help ik mensen die benadeeld zijn: ik zou niet weten wat ik nog meer zou willen”, besluit hij in de krant (via Blendle).

Foto: Omroep MAX

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » Sybrand Niessen heeft RTL Live nog nooit gezien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *