Mediacourant.nl » ‘Sylvana zal met Sinterklaas wel weer op tv komen’

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op maandag 27 maart 2017 om 14:06

Foto: Bob BronshoffPrivé vraagt zich af hoe Sylvana Simons in haar levensonderhoud gaat voorzien nu ze met haar eigen partij Artikel 1 geen zetel in de Tweede Kamer heeft behaald. Dat is te lezen in het showblad. In Den Haag had ze per jaar 107.000 euro kunnen verdienen, maar nu heeft ze niks. “Vanwege haar politieke ambitie werd zij dikwijls aan tafel gevraagd bij De Wereld Draait Door en Pauw, maar nu blijkt dat haar partij niets voorstelt, is de vraag of er nog veel uitnodigingen zullen volgen“, aldus het blad.

Nu Simons’ gedachtegoed kennelijk niet zo leeft in Nederland, zal ze niet meer zo vaak worden uitgenodigd aan talkshowtafels, denkt Privé. “Wellicht gebeurt dat pas met Sinterklaas als zij haar vertrouwde riedel over het kinderfeest weer gaat afsteken.”

Privé denkt niet dat Simons weer kan gaan cashen als tv-presentatrice. “Nu zij heeft aangekondigd door te gaan met haar partij, betekent dit dat tv-zenders haar waarschijnlijk geen nieuw format meer zullen geven. Dit geldt ook voor andere opdrachtgevers.”

Een grote buffer heeft Simons niet meer door een verbouwingsdrama van een huis in Duivendrecht, weet Privé. “Het is dan ook de vraag waar Sylvana de komende jaren de rekeningen van gaat betalen. Ze heeft goede jaren gehad bij RTL, maar zag haar financiële buffer vanwege grote verliezen in het verleden waarschijnlijk verdampen.”

Het Privé-artikel ‘Wat nu, SYLVANA?’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: VARA

 

 

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » ‘Sylvana zal met Sinterklaas wel weer op tv komen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *