Mediacourant.nl » Tijd voor MAX stelt komst Geert Wilders ‘erg op prijs’

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op maandag 06 maart 2017 om 13:00

Foto: AVROGeert Wilders is vanmiddag te gast in Tijd voor MAX, de populaire vijf-uurshow van NPO 1. De leider van de PVV schuift daar uiteraard aan in verband met de naderende Tweede Kamerverkiezingen. Dat heeft Omroep MAX laten weten. De omroep is er blij mee dat Wilders net als de lijsttrekkers van de andere grote partijen langskomst. “In deze campagne was hij tot dusver nog niet veel op televisie te zien, maar bij Tijd voor MAX schuift hij graag aan en dat stellen we natuurlijk erg op prijs.”

Tijd voor MAX wil meer van Wilders’ ‘persoonlijke omstandigheden te weten komen’, maar wil ook weten ‘wat zijn partij gaat doen aan de bedenkelijke stand van zaken in de ouderenzorg’.

Wilders is niet de enige gast in deze uitzending van Tijd voor MAX. Ook boswachter André Donker komt langs; hij roept iedereen op om volgende week woensdag hun stem uit te brengen op de Marker Wadden, een eilandengroep die wordt aangelegd in het Markermeer om de waterkwaliteit te verbeteren.

Er wordt namelijk een stembureau op de eilanden geopend en de Vereniging Natuurmonumenten brengt iedereen er met de boot gratis naartoe. “Maar André vertelt ook over de paddentrek die weer begonnen is.”

In de keuken staat culinair expert Janny van der Heijden die zoals altijd iets verrukkelijks voor ons maakt. Verder is er een fantastisch optreden van Sjors van der Panne: hij zingt een lied van zijn allernieuwste album Met elkaar!

Tijd voor MAX begint om 17.10 uur op NPO 1.

Foto: Rijksoverheid/Phil Nijhuis, Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » Tijd voor MAX stelt komst Geert Wilders ‘erg op prijs’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *