Mediacourant.nl » Tofik Dibi in de bres voor Paay en Ponticorvo

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op donderdag 23 maart 2017 om 15:25

Tofik Dibi, het voormalig GroenLinks-Kamerlid dat kan rentenieren van zijn wachtgeld, ergert zich zeer aan sommige reacties op de onrechtmatig verspreide naaktfoto’s en -filmpjes van Patricia Paay en Laura Ponticorvo. Dat schrijft hij op de website de Gladiool. Dibi vindt het zot dat Paay en Ponticorvo van sommigen te horen krijgen dat het hun eigen schuld zou zijn, omdat ze zelf meewerkten aan de totstandkoming van het erotische beeldmateriaal. Dat is geen goed argument, stelt hij.

Het voormalig GroenLinks-Kamerlid: “Het is alsof je tegen iemand die net heeft gepind en daarna beroofd wordt, zegt: ‘Had je maar niet moeten pinnen sukkel! Dan had niemand je geld kunnen jatten.’

Ook het argument dat Paay en Ponticorvo het zouden doen voor de aandacht, vindt Dibi walgelijk. “Deze aanval komt altijd van mannen en vrouwen wiens piemel en pussy rusten in onvrede. Zij hebben al vele lange, zure jaren niet lekker gerampetampt.”

En ‘ze moeten gewoon niet zeuren’ is wel het laatste wat Dibi wil horen, laat hij weten. “Je hebt helemaal niets verkeerds gedaan en toch moet jij je, bij RTL Boulevard, verdedigen in plaats van de daders. Dat is wat deze zaken echt smerig maken.”

Dibi streek na zijn exit bij GroenLinks in drie jaar tijd in totaal 321.908,03 euro aan wachtgeld op. Hij bracht precies na het verlopen van die maximumtermijn, zodat er geen einde zou komen aan de wachtgeldstortingen, zijn boekje Djinn uit.

Foto: VARA

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » Tofik Dibi in de bres voor Paay en Ponticorvo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *