Mediacourant.nl » Vanavond pijnlijkste Help Mijn Man Is Klusser ooit

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op donderdag 16 maart 2017 om 14:06

John Williams denkt dat de aflevering van zijn programma Help Mijn Man Is Klusser die vanavond wordt uitgezonden, behoorlijk wat los gaat maken bij de kijkers thuis. Dat zegt hij vandaag in De Telegraaf. Williams staan op een gegeven moment met zijn twee kandidaten in een opgeknapte badkamer. Daar wordt echter duidelijk dat de heer en de dame serieus gaan scheiden. “Als je integraal zou uitzenden hoe het einde was… Het ziet er op tv nu al pijnlijk uit, maar we stonden er wel tien minuten.

Van die tien minuten werd maar drie minuten gesproken, aldus Williams. “Zij keken elkaar aan en dachten: ’mijn God, we gaan uit elkaar’. En daar stond ik dan bij.

Op dat moment was het voor Williams zo klaar als een klontje: “We wisten: het gaat gewoon niet meer. Het is op.”

Heftige televisie, aldus de presentator. “Ik ben benieuwd hoe de kijkers gaan reageren. Er was ooit een vrouw die achteraf niet blij was met haar keuken. Daar raakte ik van in de war. We hadden zó ons best gedaan. Nou, dit voelt als drie of vier keer zo erg.

Hoewel Williams altijd hoopt op een happy ending, legt hij zich erbij neer. “Ik vind het ook mooi om te laten zien dat dit geen gescript programma is. Dit is het echte leven”, besluit hij in de krant (via Blendle).

Help Mijn Man Is Klusser is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » Vanavond pijnlijkste Help Mijn Man Is Klusser ooit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *