Mediacourant.nl » Victor Mids gelooft niet in Char en Derek Ogilvie

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op vrijdag 31 maart 2017 om 13:00

NPO 1-goochelaar gelooft niet in Char Margolis en Derek Ogilvie, met wie RTL 4 jarenlang heeft samengewerkt om geld te verdienen aan nabestaanden met verdriet. Ze gebruiken trucs. Dat zegt hij vandaag in de Volkskrant. Als hij gevraagd wordt om tussen Margolis en Ogilvie te kiezen, zegt Mids: “Char is alweer op haar retour, dus dan kies ik Derek Ogilvie“, zegt hij. “Alle trucs die Char en Derek gebruiken weet ik overigens vanuit mijn vak te verklaren.

RTL 4 had in plaats van ‘Char, Het Medium’ ook ‘Victor, Het Medium’ kunnen maken, meent Mids. “Ik kan precies hetzelfde als zij, zonder dat ik een stem hoor of een geest zie. Dus maakt mij dat wel bij voorbaat heel erg sceptisch over hun ‘gave’.”

Mids wil uit respect naar de kandidaten niet te uitgesproken zijn. “Het is een gecompliceerd onderwerp en ik wil er zeker niet luchtig over doen. Er zijn veel mensen die zeggen dat het niets uitmaakt of het echt of nep is, omdat het mensen troost geeft.”

Ergens kan ik me dat wel voorstellen, alleen vind ik het lastig te aanvaarden dat je mensen troost met een waarschijnlijk valse waarheid“, besluit hij in de krant (via Blendle).

Foto: RTL

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » Victor Mids gelooft niet in Char en Derek Ogilvie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *