Mediacourant.nl » Victor Mids niet nerveus over nieuwe uitzendplek

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op vrijdag 17 maart 2017 om 14:03

Victor Mids is niet nerveus over de nieuwe uitzendplek van zijn programma Mindf*ck. Dat vertelt de Avrotros-illusionist in de Avrobode. Waar Mindf*ck voorheen te zien was op NPO 3, is het programma vanaf 1 april te zien op de zaterdagavond van vlaggenschip NPO 1: een prestigieuze plek. “Ja, da’s misschien wel de grootste goocheltruc, haha. Ik ben er erg trots op dat de NPO ons heeft benaderd, ze vonden Mindf*ck echt een familieprogramma en dus geschikt voor de zaterdag.

Zelf heeft Mids met zijn programma nooit op een bepaalde doelgroep gemikt. “Eerlijk gezegd hebben we nooit een doelgroep voor ogen gehad. Oscar Verpoort en ik wilden vooral een programma maken dat we zelf graag zouden zien.

Op de vraag of die nieuwe positie spanning met zich meebrengt, antwoordt hij: “Ik hoop natuurlijk dat mensen gaan kijken. Het enige wat ik daar aan kan doen is een zo goed mogelijk programma maken, verder heb ik daar geen invloed op.”

Me zorgen maken heeft geen zin, dus doe ik dat ook niet. Zeker bij Mindf*ck is het zaak dat je de baas blijft over je eigen gedachten.

Foto: Avrotros

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » Victor Mids niet nerveus over nieuwe uitzendplek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *