Mediacourant.nl » ‘Waar blijft het eigen tijdschrift van Eva Jinek?’

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op vrijdag 24 maart 2017 om 13:00

Na de Linda, de Wendy en de Chantal wordt het misschien tijd voor een BN’er-blad met inhoud. NPO 1-ster Eva Jinek zou daar een goed boegbeeld van zijn. Dat stelt Trouw-journalist Harmen van Dijk vandaag in de krant. De reacties op het nieuwe blad van Chantal Janzen, &C, zijn niet zo goed. De Volkskrant, het NRC Handelsblad en bladendokter Rob van Vuure vinden het blad dertien in een dozijn. Van Dijk ziet ondertussen ruimte voor een BN’er-blad dat wél onderscheidend is.

Van Dijk heeft het over Jinek, dé ster van de late-avond-televisie. Jinek speelde deze week een prominente rol bij de lancering van &C. In de eerste editie van het blad laat Janzen zich namelijk interviewen door Jinek.

Op de begeleidende foto staat Janzen naakt achter een in pak gestoken Jinek. “Omdat zo’n eerste glossy in een overvolle markt toch wat extra aandacht verdient, zeker als de concurrentie met zulke gewichtige primeurs komt, trok Chantal voor de zekerheid toch maar haar kleren uit“, aldus Van Dijk.

Van Dijk doelt op de primeur van Linda de Mol, die deze week veel aandacht trok met de bekendmaking van haar gewicht. “Het was natuurlijk geheel en al toevallig dat Linda haar overgewicht wereldkundig maakte op precies dezelfde dag dat Chantal Janzen haar hoogstpersoonlijke multimediaplatform lanceerde.”

Oftewel: de concurrentiestrijd tussen de Linda en de Chantal wordt hevig gevoerd. En dan is er ook nog de Wendy. “Gek eigenlijk dat Eva haar eigen multimediaal platform nog niet heeft. Er is nog best ruimte voor het slimme zusje“, besluit Trouw-journalist Van Dijk.

Foto: KRO-NCRV

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » ‘Waar blijft het eigen tijdschrift van Eva Jinek?’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *