Melissa Drost speelt tijdelijk Sjors in GTST

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Melissa Drost zal de komende tijd de rol van Sjors Langeveld op zich gaan nemen. Melissa neemt de rol over van Ingmar Schrama, die meer tijd met haar gezin wil doorbrengen.

Fans van Goede tijden Slechte tijden hebben gisteren even twee keer moeten kijken toen Sjors Langeveld in beeld verscheen. De rol van Sjors is namelijk tijdelijk overgenomen door Melissa Drost.

Veel ervaring

De actrice was al eerder te zien in de film Rokjesdag, de serie Weemoedt en de spin-off van GTST: Nieuwe Tijden. Ook vertolkte Melissa een hoofdrol in de musical Soldaat van Oranje.

Melissa neemt de rol over van Ingmar, omdat zij de rol moeilijk kan combineren met het zorgen voor haar kinderen Betty Sue en Hugo. Het is nog niet bekend wanneer Ingmar haar werkzaamheden voor GTST weer zal hervatten.

Gelijkenis

Melissa zal de komende tijd veel scènes gaan spelen met nieuwkomer Alkan Coklu. Alkan speelt de rol van Amir, een arts die gevlucht is uit Afghanistan. Amir komt per toeval in contact met Sjors, waarna de twee bevriend raken. Amir vraagt vervolgens Sjors om hem te helpen Nederlands te leren aan de andere vluchtelingen in het asielzoekerscentrum in Meerdijk. 

De gelijkenis tussen Melissa en Ingmar is in ieder geval verbluffend: De twee hebben qua uiterlijk veel van elkaar weg. Het is overigens niet de eerste keer dat Ingmar wordt vervangen in Goede tijden Slechte tijden. In 2013 werd de rol van Sjors tijdelijk vertolkt door Sanne Langelaar, omdat Ingmar destijds met zwangerschapsverlof ging. Benieuwd naar de gelijkenissen tussen de actrices? Bekijk dan hieronder de foto’s van de actrices die de rol van Sjors Langeveld de afgelopen jaren vertolkt hebben.

Pak je pakje.

A post shared by Ingmar (@ingk__) on

Meer bij Boulevard:

 

RTL Boulevard

Source link
Melissa Drost speelt tijdelijk Sjors in GTST

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *