Melissa Schaufeli boos op gemeente Apeldoorn

Harry Potter-expositie Utrecht langer te zien
juni 14, 2017
Jamie Oliver vangt slachtoffers Londen op in restaurant
juni 14, 2017
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Melissa Schaufeli is woedend op de gemeente Apeldoorn. De populaire realityster begrijpt niet dat de gemeente de boomhut van haar kinderen heeft weggehaald. “Zijn jullie zelf nooit jong geweest?”, reageert Melissa boos op social media.

De kinderen van Melissa maakten onlangs een mooie boomhut in hun woonplaats Apeldoorn. Maar van deze boomhut is inmiddels weinig meer over. De gemeente heeft de boomhut namelijk weggehaald. Melissa, de vriendin van profvoetballer Andy van der Meijde, uit haar ongenoegen op haar Instagrampagina. “De gemeente Apeldoorn stimuleert echt het buiten spelen van de kinderen. NOT! Maak je een mooie boomhut met de kinderen uit de buurt, op een plek waar niemand het kan zien?! Komt de gemeente het allemaal weghalen omdat er een melding van is gedaan, waarom?”

“Zijn jullie zelf nooit jong geweest?”

Melissa begrijpt niets van de gemeente Apeldoorn. “Stimuleer het buiten spelen in plaats van zo kinderachtig te zijn! Zijn jullie zelf nooit jong geweest? Vroeger maakten we overal boomhutten, ondergrondse hutten, vlotten! Nu komen er gelijk mensen in oranje pakken de boel slopen, omdat de hondenwandelaar die toevallig langs kwam, heeft geklaagd omdat ze niet van spelende kinderen houdt op haar wandelroute door een van de weinige plekjes natuur hier in de stad”.

Meer Boulevard:

RTL Boulevard

Source link
Melissa Schaufeli boos op gemeente Apeldoorn