Michiel Veenstra verlaat na 13 jaar 3FM

/, npo3fm, Social Media, Sterren, Top Nieuws, Twitter/Michiel Veenstra verlaat na 13 jaar 3FM

Michiel Veenstra verlaat na 13 jaar 3FM

Michiel Veenstra verlaat na 13 jaar 3FM

Michiel Veenstra verlaat NPO 3FM. Dit maakte de 42-jarige dj vrijdag tijdens zijn show bekend.

Op Instagram laat Michiel weten dat hij 3FM gaat verlaten en nieuwe stappen gaat zetten in zijn carrière.

“Inmiddels ben ik 13 onvergetelijke jaren verder. 8 jaar lang de avondshow MetMichiel, 7 jaar Ekstra Weekend, 5 jaar de late ochtend. Twee keer de trip van m’n leven in de Glazen Huizen Den Haag en Enschede, een week in de Poolcirkel, vier zonovergoten dagen op Pampus, een gebroken heup en meerdere vriendschappen voor het leven verder heeft 3FM me meer opgeleverd dan ik ooit kon bevroeden toen ik hier begon. En nu is het tijd om verder te gaan. Op naar een nieuw avontuur waar ik binnenkort meer bekend over kan maken” aldus Michiel.

 

View this post on Instagram

Toen ik in oktober 2005 bij 3FM mocht werken was dat een droom die uit kwam. Vraag maar aan de bazen van m’n vorige werkplekken. Zelfs bij andere radiozenders wisten ze: die jongen hoort daar thuis. Inmiddels ben ik 13 onvergetelijke jaren verder. 8 jaar lang de avondshow MetMichiel, 7 jaar Ekstra Weekend, 5 jaar de late ochtend. Twee keer de trip van m’n leven in de Glazen Huizen Den Haag en Enschede, een week in de Poolcirkel, vier zonovergoten dagen op Pampus, een gebroken heup en meerdere vriendschappen voor het leven verder heeft 3FM me meer opgeleverd dan ik ooit kon bevroeden toen ik hier begon. En nu is het tijd om verder te gaan. Op naar een nieuw avontuur waar ik binnenkort meer bekend over kan maken. Ik laat 3FM achter me in een spannende tijd, waarin de meest bevlogen radiomakers die ik ken klaarstaan om een ongetwijfeld zware maar wel gepassioneerde strijd aan te gaan in een weg naar boven. Bedankt 3FM en ook zeker bedankt NTR voor alle kansen, ook in de verschillende tv-avonturen op Pinkpop, Noorderslag, Concert at Sea, Sziget, Exit, Dour, Glastonbury, Live Request en vooral natuurlijk de gastrol in het Sinterklaasjournaal Op vrijdag 12 oktober maak ik mijn allerlaatste programma op deze prachtige zender. Dat is al verschrikkelijk snel, dus dat geeft me gelukkig weinig tijd om er lang over na te denken. Laat het maar gebeuren! It's a new dawn It's a new day It's a new life For me And I'm feeling good

A post shared by Michiel Veenstra (@michiel3fm) on Sep 7, 2018 at 2:14am PDT[ad_2]
Source link

By |2018-09-07T09:42:34+00:00September 7th, 2018|Categories: michielveenstra, npo3fm, Social Media, Sterren, Top Nieuws, Twitter|

About the Author:

Leave A Comment

error: Content is protected !!