Miles Teller ontkent arrestatie dronkenschap » Mentalist Nuno
284546
post-template-default,single,single-post,postid-284546,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_370,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,fusion-image-hovers,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Miles Teller ontkent arrestatie dronkenschap

Miles Teller ontkent arrestatie dronkenschap

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

ANP200617007 1 - Miles Teller ontkent arrestatie dronkenschap

Insurgent-ster Miles Teller ontkent dat hij zondagochtend in San Diego is opgepakt voor openbaar dronkenschap.
De 30-jarige acteur liet via Twitter aan zijn fans weten dat ze niet alle berichtgeving moeten geloven die in de media verschijnt.

“Ik ging naar San Diego om een vriend te bezoeken. Ik ben niet gearresteerd, ik ben slechts aangehouden omdat er geen bewijs was voor een strafbaar feit”, schrijft Teller maandag op Twitter.

E! News meldde maandag dat de acteur volgens agenten niet meer op zijn benen kon staan en dat hij dronkenmanstaal uitsloeg. “Hij was niet in staat om zichzelf veilig over straat voort te bewegen”, zei een woordvoerder tegen het medium. Hij zou zijn roes hebben uitgeslapen in een cel.

“Geloof niet alles wat je leest, zeker niet van een entertainmentwebsite die clicks wil. Waardeer de bekommernis”, twitterde Teller.

ANP

Source link
Miles Teller ontkent arrestatie dronkenschap

Geen reactie's

Geef een reactie