Miley deelt oude familiefoto: 'Sorry dat ik jullie voor lul zet' » Mentalist Nuno
283892
post-template-default,single,single-post,postid-283892,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_370,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,fusion-image-hovers,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Miley deelt oude familiefoto: ‘Sorry dat ik jullie voor lul zet’

Miley deelt oude familiefoto: ‘Sorry dat ik jullie voor lul zet’

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Schermafbeelding 2017 06 06 om 11.38.04 - Miley deelt oude familiefoto: 'Sorry dat ik jullie voor lul zet'

Miley Cyrus deelt een oude familiefoto op Instagram. “Braison Cyrus jij was en bent nog steeds de schattigste van alle schatjes.. Sorry dat ik je voor lul zet voor miljoenen mensen. Maar dat is wat een grote zus doet”, schrijft ze erbij.

Onder anderen haar oudere broer Trace, haar oudere zus Brandi  en haar jongere broer Braison zijn te zien op de foto.

 

Een bericht gedeeld door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

Jaren negentig

“Brandi, jij bent echt een en al jaren negentig!”, zet ze bij de foto over haar zus die een tanktop draagt. En haar jongere zusje Noah wordt ook genoemd, al staat ze niet op de foto. “Balen dat jij nog niet geboren was hier. Je had hier bij moeten zijn!”

Hier een iets recentere familiefoto:

Kleine Miley

Eerder deelde Miley al een oud kiekje van zichzelf. “Ik had geen idee wat de toekomst me ging brengen. Nog steeds niet, trouwens! Ik kijk ernaar uit om dat uit te vinden.”

Meer bij RTL Boulevard:

 

 

RTL Boulevard

Source link
Miley deelt oude familiefoto: ‘Sorry dat ik jullie voor lul zet’

Geen reactie's

Geef een reactie