Monica geeft uitsluitsel over deelname Temptation Island VIPS

Monica geeft uitsluitsel over deelname Temptation Island VIPS
[og_img]

Monica Geuze heeft in een interview met de Grazia verteld of zij en voetballer Lars Veldwijk mee zouden doen aan Temptation Island VIPS. En haar antwoord is heel erg duidelijk…

”Nooit van mijn leven,” zegt zij in de nieuwste editie van het blad. ”Tegen geen enkel bedrag. Ieder zijn ding, maar ik ga mijn relatie niet op het spel zetten voor zo’n mindfuck. Bij het kampvuur tonen ze dubieuze beelden van je vriendje. Uit jaloezie drink je een drankje. Aan de bar staan er drie leuke gasten voor je klaar. Dan kan het gebeuren dat je verliefd wordt. Daarvoor hoef je echt niet in Temptation Island te zitten.”

”Dat kan je sowieso overkomen in het leven,” vervolgt ze. ”Waarom zou je er een extra test aan willen hangen? Het doel van het programma is dat je vreemdgaat. De trouwe kandidaten worden weggezet als saai. Mannen die hun pik wel ergens in steken zijn ‘viezeriken’, maar het is stiekem wel wat we het liefst zien.”

Monica Geuze en Lars Veldwijk kregen in 2018 een dochtertje, Zara-Lizzy. Zij is pas 8 maandjes oud, maar ze weet nu al haar moeder op een mooie wijze te verrassen! Op de 24e verjaardag van Monica vorige week heeft de kleine meid al een prachtig cadeau voor haar moeder, zoals je kan zien in de bovenstaande video.

Source link