Newton-John neemt cannabisolie tegen kanker

Nuno Boulevard, Entertainment Leave a Comment

De dochter van Olivia Newton-John, Chloe Lattanzi, heeft het volste vertrouwen in de genezing van haar moeder.
Ook vertelde ze dat de Grease-actrice cannabisolie gaat gebruiken in haar strijd tegen borstkanker.
Dat vertelde ze woensdag in een post op Instagram, zo weet Entertainment Tonight.

“Ik wil jullie allemaal bedanken voor de liefde en steun. Met mijn moeder en beste vriendin gaat het goed komen”, schreef dochter Chloe op Instagram. “En ik weet dat, omdat ze cannabisolie gaat gebruiken in combinatie met moderne medicijnen om deze ziekte te verslaan”, vervolgt ze. Lattanzi beweert dat er veel wetenschappelijke literatuur is over de remmende werking van cannabisolie op de groei van kankercellen.

Bij Olivia Newton-John werd opnieuw borstkanker vastgesteld, zo maakte ze dinsdag via Facebook bekend. De 68-jarige zangeres had al een tijdje last van rugpijn. Na onderzoek werd borstkanker vastgesteld die bovendien is uitgezaaid naar het heiligbeen. Ze wordt de komende periode bestraald en heeft al haar concerten in de VS en Canada afgeblazen.

In 1992 werd ook al eens borstkanker bij Newton-John geconstateerd. Na een chemotherapie en borstamputatie kwam ze er weer bovenop. Sindsdien besteedt de zangeres een groot deel van haar tijd aan de steun aan allerlei stichtingen tegen borstkanker en richtte ze haar eigen wellness- en onderzoekscentrum op.

ANP

Source link
Newton-John neemt cannabisolie tegen kanker

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *