Nick Gordon opgepakt voor huiselijk geweld

Jennifer Lawrence ongedeerd na noodlanding
juni 11, 2017
Bibi Brijman wint It Takes 2 van Tooske
juni 11, 2017
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Nick Gordon is zaterdag gearresteerd voor mishandeling en opzettelijke vrijheidsberoving.
De ex van Bobbi Kristina zou zijn huidige vriendin in elkaar hebben geslagen omdat ze volgens hem met een van zijn vrienden probeerde aan te pappen.

Uit het politierapport in handen van TMZ blijkt dat Gordon en zijn vriendin vrijdagavond in een bar in Florida waren. Toen ze thuis kwamen kregen ze ruzie. Nicks vriendin wilde weggaan, maar dat liet Gordon niet toe. Vervolgens sloeg en stompte hij haar. Op foto’s is haar arm vol blauwe plekken te zien.

Uiteindelijk wist Gordons vriendin te ontkomen door Nicks moeder in te schakelen. Daarna heeft haar zus haar naar het ziekenhuis gebracht en deed ze een paar uur later aangifte. Hierop werd de ex van Bobbi gearresteerd. Hij claimt echter dat zijn vriendin liegt en dat zij hem juist heeft aangevallen. Nick wil dan ook aangifte tegen haar doen.

Gordon staat ook nog steeds centraal in het strafrechtelijk onderzoek naar de dood van Bobbi Kristina Brown. In een civiele procedure, aangespannen door vader Bobby Brown en zijn familie, is Gordon al schuldig bevonden aan de dood van de dochter van Whitney Houston. Hij is de familie hierdoor 36 miljoen dollar (ruim 32 miljoen euro) verschuldigd.

ANP

Source link
Nick Gordon opgepakt voor huiselijk geweld