‘NRC is verzuurd en gefrustreerd’

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op zondag 19 maart 2017 om 14:00

Thierry Baudet is helemaal klaar met NRC Handelsblad. Hij vindt de krant volstrekt verzuurd. Dat laat hij dit weekend weten in de Volkskrant. Baudet, die met zijn Forum voor Democratie twee zetels in de Tweede Kamer heeft gepakt, liet NRC woensdag niet toe bij zijn verkiezingsfeestje. De krant heeft namelijk een negatief artikel over zijn partij gepubliceerd, waar Baudet absoluut niet blij mee is. “NRC heeft de hele campagne buitengewoon kwaadwillend over ons geschreven.”

De politicus had geen zin in NRC. “Journalisten mogen van mij kritisch zijn. De persvrijheid staat niet ter discussie. Maar wij hebben ook de vrijheid om mensen niet uit te nodigen voor ons feestje.”

De NRC moet een beetje inbinden, vindt Baudet. “Het laatste artikel was buitengewoon suggestief, bedoeld om ons nog snel voor de verkiezingen af te schrijven. Het was feitelijk ook volkomen onjuist.”

We zullen ons werk in de politiek in alle openheid blijven doen. We wilden alleen even een feestje zonder die verzuurde, gefrustreerde krant.”

Foto: RTL

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
‘NRC is verzuurd en gefrustreerd’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *