OE-LA-LA: Utopianen uit de kleren voor fotoshoot!

OE-LA-LA: Utopianen uit de kleren voor fotoshoot!
[og_img]

Mylène & Shelley hebben een pikante, schaarsgeklede fotoshoot achter de rug. De twee Utopianen zijn uit de kleren gegaan voor de FHM en hieronder zie je de eerste beelden!

De poorten gaan vanmiddag open en de mensen van een mannenblad stappen Utopia binnen. Ze hebben onder andere kleding en fotoapparatuur mee. De twee dames en de heer worden vrolijk ontvangen door Jessie en hij neemt ze mee naar de silo. Mylène en Shelley zijn opgemaakt en de twee modellen zijn er helemaal klaar voor. “We gaan vandaag foto’s maken voor een profielpagina”, zegt Chris van het blad. Hij legt uit dat het aan de twee Utopianen de taak is om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen, om zo een plek in het blad te bemachtigen. Stylist Fay vertelt vervolgens dat ze diverse setjes voor de dames heeft meegenomen en de dames vertrekken direct om de sexy lingerie aan te trekken.

Even later komen de twee het huisje. “Jullie zien er mooi uit hoor”, zegt visagist Kimberly. Het moment is eindelijk daar, tijd voor de fotoshoot! Terwijl de dames hun meest sexy poses laten zien, geeft de fotograaf aanwijzingen. De andere Utopianen kijken van een afstandje toe. Hoe zullen de foto’s eruit komen te zien?

Source link