OG3NE presenteert nummer 'Lights and Shadows' – Songfestival Update #1

https://i.ytimg.com/vi/xLf75RR6vU4/hqdefault.jpg

OG3NE presenteert nummer 'Lights and Shadows' – Songfestival Update #1In de rubriek Songfestival Update van Showbizznetwork TV komt iedere week het laatste nieuws over het Eurovisie Songfestival 2017 in Kiev aan bod. Deze week is er in Songfestival Update veel aandacht voor de bekendmaking van het nummer van OG3NE voor het Songfestival.

Ga voor het laatste nieuws over het Eurovisie Songfestival naar http://showbizznetwork.nl/songfestival


Over Showbizznetwork TV:

Sinds mei 2016 maakt Showbizznetwork onder de naam Showbizznetwork TV reportages van evenementen, perspresentaties en nieuwsgebeurtenissen op het gebied van showbizz. Zo deed Showbizznetwork TV eerder al verslag van het Gouden Televizier-Ring Gala, de uitreiking van de 100% NL Awards en de Huishoudbeurs. Ook maakt Showbizznetwork TV eigen producties, zoals eind 2016 de rubriek ‘Kijkerspanel’ en sinds maart 2017 de nieuwsrubriek ‘Songfestival Update’.


Over Showbizznetwork.nl:

Showbizznetwork.nl is opgericht op 7 september 2012 en is sindsdien dé showbizznieuws-website met het laatste nieuws uit medialand. Showbizznetwork houdt jou 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws over onder meer televisie, radio en muziek en brengt tv-blogs, rubrieken en columns. Showbizznetwork.nl is inmiddels onder de overkoepelende naam Showbizznetwork uitgeroeid tot een mediamerk, met naast de nieuwssite Showbizznetwork.nl ook de tv-tak Showbizznetwork TV.


Volg ons ook op Social Media:

Twitter: http://twitter.com/ShowbizzNWNL
Facebook: http://facebook.com/ShowbizzNWNL
Instagram: https://instagram.com/showbizznetwork/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/showbizznetwork-nl


Het laatste nieuws en alle reportages vind je op:

http://www.showbizznetwork.nl/
http://www.showbizznetworktv.nl/

source

songfestival

Lights and Shadows,OG3NE,OG3NE – Lights and Shadows,Songfestival,Eurovision,Eurovision Song Contest,Eurovisie Songfestival,AVROTROS,Koit Toome,Laura,Koit Toome en Laura,Verona,Occidentali’s Karma,Francesco Gabbani,Eurovision 2017,Italy,Estland,Jan Smit,Lisa,Amy,Shelley,Songfestival Update,Showbizznetwork,Vincent Popken,Daniël Schalk,Cornald Maas,O’G3NE,Showbizznetwork.nl,Showbizznetwork TV,Songfestival Update: OG3NE presenteert ‘Lights and Shadows’