OMG: Temptation-Roger en Laura beëindigen relatie

OMG: Temptation-Roger en Laura beëindigen relatie
[og_img]

De eerste Temptation-breuk is een feit. Het is over en uit tussen Laura en Roger uit Temptation Island. Ondanks dat het huidige seizoen nog niet afgelopen is maakt het stel nu al bekend dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet.

Roger deed de onthulling in het programma Temptation Talk, waar Na Temptation Island-presentator Rick Brandsteder verder diepte in gaat met de kandidaten. Roger gaf niet een duidelijke reden voor de breuk, maar vertelde alleen dat het stel besloot na de opnames van de realityserie niet met elkaar verder te gaan.

Laura zelf heeft nog niet gereageerd op het nieuws. Eerder vandaag haalde Rodanya nog uit naar de makers van de serie en schreef zij op haar Instagram: ““Ik vind dat alles super erg overdreven word gemaakt om ons slecht neer te zetten, omdat dit seizoen simpel weg tot nu toe saai is.”

Roddelkoningin Michella Kox reageert ook op het nieuws via Instagram. Zij schrijft: “Ahhhhh @rogeroseibonssu & @laura_moenaert zijn geen stel meer !!!! Ik vind het jammer maar wat bij elkaar hoort zal bij elkaar terug komen ??”

Source link