Ook Amanda Balk verdacht in zaak wietvilla’s

Ook Amanda Balk verdacht in zaak wietvilla’s
[og_img]

Na haar man is nu ook Amanda Balk zelf verdacht in de zaak rondom de grootschalige hennepteelt in villa’s in Wassenaar. Dat werd maandag bekendgemaakt door de officier van justitie.

Maandag was er een pro forma rechtszaak tegen Stavros T.. Er zijn naast Amanda ook nog drie anderen verdacht voor het kweken van hennep in villa’s in Wassenaar. T. wordt ook verdacht van het witwassen van een flinke smak geld en hij wordt ervan beschuldigd de woningen te hebben vernield.

De advocaat van Balk geeft geen commentaar over de zaak behalve: “Het enige dat ik erover kwijt kan, is dat ze zich onschuldig acht.”

Stavros T. werd in september aangehouden bij een van de beruchte villa’s. Ook zijn auto werd in beslag genomen. Zijn voorarrest werd verlengd met drie maanden.

Amanda en Stavrow trouwden in mei 2018 met elkaar. Eerder dit jaar liet Amanda weten dat zij gaat scheiden van hem. ”Ik ben onlangs getrouwd met een lieve man die werkte in het vastgoed en horeca, die een goede stiefvader voor mijn dochter was en grote liefde voor mij. Onlangs is gebleken dat hij daarbij ook dingen in het geheim deed. Ik was daardoor verrast, overdonderd en heb veel verdriet hiervan.” Het vertrouwen is daarmee geschaad.

Video: Amanda Balk schitterde eerder door afwezigheid tijdens de pro-formazitting van haar echtgenoot Stavros. Hij staat terecht voor zijn betrokkenheid bij hennepteelt, en niet op kleine schaal…

Source link