Ook Brooklyn Beckham bij uitgebrande flat » Mentalist Nuno
284406
post-template-default,single,single-post,postid-284406,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_370,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive,cornerstone-v2_0_6
 

Ook Brooklyn Beckham bij uitgebrande flat

Ook Brooklyn Beckham bij uitgebrande flat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

ANP160617203 1 - Ook Brooklyn Beckham bij uitgebrande flat

Brooklyn Beckham is de zoveelste celebrity die is opgedoken bij de uitgebrande Grenfell Tower in Londen.
De 18-jarige zoon van David en Victoria Beckham kon zijn tranen nauwelijks bedwingen, schrijft Mirror.

Geflankeerd door een paar bodyguards nam Brooklyn de tijd om kaartjes te lezen die door nabestaanden zijn neergelegd bij de verwoeste flat. Hij zag er geëmotioneerd uit. Het viel overigens niet bij iedereen in goede aarde dat Brooklyn met beveiligers kwam aanlopen. Op Twitter verschenen dan ook kritische berichten.

”Doe normaal jongen, het draait niet allemaal om jou”, schreef een Twitteraar. Afgelopen dagen waren onder anderen zangeressen Adele, Rita Ora en Lily Allen bij de flat te vinden. Zij kwamen allemaal zonder bodyguards. Acteur Tom Hardy is ondertussen een crowdfundingsactie begonnen voor de overlevenden van de brand.

Afgelopen woensdag brandde de Grenfell Tower bijna volledig uit. Officieel zijn er tot nu toe dertig doden gemeld. Maar het lot van tientallen mensen is nog onduidelijk. Lily trok in een interview bij de flat dan ook flink van leer dat de media het aantal doden bagatelliseren.

ANP

Source link
Ook Brooklyn Beckham bij uitgebrande flat

Geen reactie's

Geef een reactie