Paul de Leeuw is tv-recensent van AD zat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Paul de Leeuw heeft op Twitter uitgehaald naar AD-columniste Angela de Jong.
De 55-jarige presentator is het zat dat de journaliste zich keer op keer negatief uitlaat over zijn latenightprogramma Lekker laat!

”De hapklare brokken tv-mevrouw geeft advies. Beetje m’n vroegere biologie-lerares. Was streng, at alleen rijstwafels en had opgezwollen enkels”, twittert Paul naar aanleiding van de recensie van De Jong in de zaterdagkrant.

”Ga ik het vandaag weer over Paul de Leeuw en zijn Lekker Laat! hebben? Ja mensen, dat moet. Niet omdat ik er genoegen in schep om hem de grond in te boren”, begint Angela haar column. ”Zeker niet omdat ik per se het laatste woord wil hebben. Al moet ik bekennen dat ik donderdag mijn wenkbrauwen optrok bij de opmerking van Paul in deze krant dat de kijker Lekker Laat! ‘heeft omarmd’ gezien de kijkcijfers.”

Compliment

De Jong wijst haar AD-collega-columnist erop dat Jinek en Pauw op hetzelfde tijdstip veel meer kijkers trekken. ”Ho, stop. Het is niet mijn bedoeling om mijn kritiek van een paar weken geleden nog eens dunnetjes over te doen. Ik wil Paul aan het eind van de serie juist een compliment maken.”

Tijdens de uitzending van maandag werd Angela namelijk aangenaam verrast door De Leeuw. ”Soms is het moeilijk de vinger te leggen op waar het ‘em precies in zit, maar in die uitzending viel alles op zijn plaats en klopte het geheel gewoon. Het was niet vernieuwend, maar het was wel Paul op z’n best.”

ANP

Source link
Paul de Leeuw is tv-recensent van AD zat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *