Pinkpop sluit vandaag af met Guus Meeuwis en Live

Eredoctoraat voor Eva Longoria – RTL Nieuws
juni 5, 2017
2,7 miljoen gedoneerd tijdens benefietconcert Ariana Grande
juni 5, 2017
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Pinkpopbaas Jan Smeets deed er naar eigen zeggen tien jaar over om hem te krijgen, maar vandaag staat dan eindelijk Guus Meeuwis op Pinkpop.

De Brabantse zanger wilde zelf ook maar al te graag een keer op het driedaagse muziekfestival in het Limburgse Landgraaf optreden. Zijn komst leidde echter tot gemengde reacties onder de festivalgangers.

Pinksteren

Verder heeft de organisatie voor de vijfde keer de Amerikaanse rockband Live gestrikt en Kings of Leon sluit de 48e editie van Pinkpop maandagavond af op het hoofdpodium. De bezoekers, naar verwachting zo’n 45.000, kunnen ook een kijkje nemen bij Passenger, System of a Down, Fat Freddy’s Drop, Seasick Steve, Rag’n’Bone Man en Liam Gallagher.

Pinkpop begon zaterdag en op het podium stonden de afgelopen twee dagen onder anderen Justin Bieber, Martin Garrix, Kensington, Green Day, Imagine Dragons en Broederliefde. Het festival is dit jaar niet alle dagen uitverkocht. Het evenement was dit keer weer eens in het Pinksterweekend. De vorige twee edities waren later, omdat Pinksteren vroeg viel.

Meer op rtlnieuws.nl:
Video: Pinkpop gaat plat voor Justin Bieber

ANP

Source link
Pinkpop sluit vandaag af met Guus Meeuwis en Live