politica komt niet opdagen bij 3FM

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op maandag 06 maart 2017 om 12:39

Foto: AVROAncilla van de Leest, lijsttrekker van de PiratenPartij, is vanochtend niet op komen dagen in de ochtendshow van Domien Verschuuren op 3FM. Daar ze uren niet bereikbaar was, is de politie in actie gekomen. Die heeft haar uit bed gebeld. Dat laat de politica weten op Twitter. Van de Leest schaamt zich. “Net uit bed gebeld door politie of ik ok was. Alles in orde! Vanochtend bij Domien moeten zitten. Planningsblunder. Campagnetijd hakt erin“, zo laat ze weten.

De politie heeft haar op tijd wakker gemaakt, anders had ze nóg een afspraak gemist. “En dan nu meteen door naar RTL Boulevard…

Verschuuren was op de radio duidelijk geïrriteerd over het wegblijven van Van de Leest. “Ik had heel graag nu hier met haar gesproken over haar partij, die naar eigen zeggen door weinig media serieus genomen wordt, maar ze is er niet. En da’s natuurlijk ook een manier om de eeuwige underdog te blijven.

Van de Leest heeft haar excuses aangeboden aan de 3FM-dj. “Echt ontzettend stom van me! Kan niet anders zeggen. Sta ook op je voicemail en kom graag irl on/off air m’n excuses aanbieden.

Hij antwoordt op Twitter: “Het goeie nieuws: je bent okay! Het slechte nieuws: nouja, goed, de rest.

Volgens een woordvoerder van de partij lag ze zo lang in bed, omdat ze tot 3.00 uur ’s nachts te gast was op Radio 1. “Blijkbaar denkt men dat politici een soort robots zijn…. dat is gelukkig nog niet het geval!”, aldus Van de Leest.

Foto: RTLZ

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
politica komt niet opdagen bij 3FM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *