Prins Harry kreeg last van paniekaanvallen na dood Diana

Nuno Boulevard, Entertainment Leave a Comment

Prinses Diana overleed in 1997 door een auto-ongeluk in Parijs en zoon Harry was destijds maar 12 jaar oud. De prins heeft zich nu openlijk geuit over zijn gevoelens na de dood van zijn moeder. “Ik had last van paniekaanvallen.”

Harry vertelt wat de jaren na de crash met hem deden. “In mijn geval, elke keer als ik een pak aanhad en in één ruimte was met veel mensen – en dat gebeurde dus behoorlijk vaak – zweette ik mij kapot en begon mijn hart als een malle te kloppen: boom, boom, boom, boom. Het was net zoals een wasmachine”, zegt hij in een openhartig interview met Forces TV.

Afghanistan

Hij vervolgt: “Ik had zoiets van ‘haal mij hier weg! Oh, wacht even, ik kan hier helemaal niet weg, dus moet ik het maar zien te verbergen’.” Het feit dat Harry zijn land diende in Afghanistan hielp ook niet mee. “Het triggerde mijn paniekaanvallen. Hierdoor heb ik uiteindelijk wel hulp gezocht. Als je je moeder op twaalfjarige leeftijd verliest, moet je daar wel mee om weten te gaan. Het idee dat ik 20 jaar later dat nog steeds niet had gedaan… Afghanistan was wel het moment waarop ik dacht: ‘Nu ga ik er wat aan doen’.”

Meer Boulevard:

RTL Boulevard

Source link
Prins Harry kreeg last van paniekaanvallen na dood Diana

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *